Colete De Halibut Cu Cremă De Nucă De Cocos, Ardei Iute Și Lime

Colete De Halibut Cu Cremă De Nucă De Cocos, Ardei Iute Și Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați colete de Halibut cu cremă de nucă de cocos, ardei iute și Lime. Această rețetă servește 6 și costă 16,58 USD pe porție. O porție conține 785 calorii, 82G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți pește durabil cu abur, cum ar fi tilapian, în colete de folie, această înghețată zingy merită cu adevărat făcută - și nici măcar nu trebuie să folosiți un aparat de înghețată, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma dovleacul, puteți urma acest fel principal cu Deserturi Cu Dovleac: Pufuri Cu Cremă De Dovleac ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Rețete similare includ Pachete De Pui Chilli, Colete De Pește Cu Ardei Iute, și Pește la cuptor cu nucă de cocos, tei și ardei iute cu pene de cartofi Thailandezi.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În34 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista