Reteta cârnați, spanac, Ricotta umplute coji de Paste pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Acest fel principal are 604 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1950 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită piper măcinat, pesmet nesezonat, x vase de copt superficiale și sare. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coji de paste umplute cu spanac și Ricotta, Coji umplute cu cârnați italieni, spanac și brânză Ricotta, și Coji umplute cu spanac și Ricotta.
Instrucțiuni
1
Gatiti cojile de paste: aduceti la fiert o oala mare cu apa sarata (1 lingurita sare per litru de apa). Gatiti cojile de paste conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge, se clătește în apă rece și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Gatiti ceapa, apoi carnati, apoi adaugati usturoiul:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați cârnații în tigaie, rupând cârnații în bucăți mai mici. Coborâți focul la mediu. Gatiti carnatii pana cand sunt fierti si nu ramane roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde până la un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Faceți umplutură de spanac ricotta: bateți ușor oul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Se amestecă ricotta, spanacul tocat, 1/2 cană de parmezan, busuioc, pesmet, sare, piper și amestec de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Umpleți cojile de paste cu umplutură: umpleți fiecare coajă de paste gătită cu o parte din amestecul de ricotta, spanac, cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
(recomandat: Sos A1)
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1
Întindeți 1/2 cană de roșii conservate tocate pe fundul fiecăruia dintre vasele de copt. Aranjați cojile de paste umplute în vase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
14 Cani De Branza Romano Rasa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Întindeți roșiile rămase peste partea superioară a cojilor de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
În acest moment puteți face înainte, pentru a îngheța (până la patru luni) sau refrigerați înainte de gătit. (Dacă înghețați, acoperiți cu folie, apoi înfășurați cu folie de plastic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Acoperiți tigăile cu folie și coaceți timp de 30 de minute, până când sunt fierbinți și clocotesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Îndepărtați folia și presărați parmezanul rămas, coaceți neacoperit încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional