Reteta cârnați, spanac, Ricotta umplute coji de Paste pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Acest fel principal are 604 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1950 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită piper măcinat, pesmet nesezonat, x vase de copt superficiale și sare. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coji de paste umplute cu spanac și Ricotta, Coji umplute cu cârnați italieni, spanac și brânză Ricotta, și Coji umplute cu spanac și Ricotta.
Instrucțiuni
1
Gatiti cojile de paste: aduceti la fiert o oala mare cu apa sarata (1 lingurita sare per litru de apa). Gatiti cojile de paste conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge, se clătește în apă rece și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Gatiti ceapa, apoi carnati, apoi adaugati usturoiul:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați cârnații în tigaie, rupând cârnații în bucăți mai mici. Coborâți focul la mediu. Gatiti carnatii pana cand sunt fierti si nu ramane roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde până la un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Faceți umplutură de spanac ricotta: bateți ușor oul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se amestecă ricotta, spanacul tocat, 1/2 cană de parmezan, busuioc, pesmet, sare, piper și amestec de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Umpleți cojile de paste cu umplutură: umpleți fiecare coajă de paste gătită cu o parte din amestecul de ricotta, spanac, cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
(recomandat: Sos A1)
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1
Întindeți 1/2 cană de roșii conservate tocate pe fundul fiecăruia dintre vasele de copt. Aranjați cojile de paste umplute în vase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
14 Cani De Branza Romano Rasa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Întindeți roșiile rămase peste partea superioară a cojilor de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
În acest moment puteți face înainte, pentru a îngheța (până la patru luni) sau refrigerați înainte de gătit. (Dacă înghețați, acoperiți cu folie, apoi înfășurați cu folie de plastic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați
1
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Acoperiți tigăile cu folie și coaceți timp de 30 de minute, până când sunt fierbinți și clocotesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
2
Îndepărtați folia și presărați parmezanul rămas, coaceți neacoperit încă 10 minute.