Coeur a la Creme cu zmeură și sos Grand Marnier
Coeur a la Creme cu zmeură și sos Grand Marnier ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 660 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 2.67 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 24 de minute. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zmeură de jumătate de litru, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sos De Afine Grand Marnier, Sos De Afine Grand Marnier, și Budincă De Zăpadă Cu Sos Grand Marnier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați crema de brânză și zahărul cofetarilor în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete și bateți la viteză mare timp de 2 minute. Răsturnați bătătorul și vasul cu o spatulă de cauciuc și schimbați bătătorul pentru atașamentul de măturică. Cu mixerul la viteză mică, adăugați smântâna grea, vanilia, coaja de lămâie și semințele de fasole de vanilie și bateți la viteză mare până când amestecul este foarte gros, ca frișca.
Aliniați o sită de 7 inci cu cheesecloth sau prosoape de hârtie, astfel încât capetele să se drapeze peste părți și să o suspende peste un bol, asigurându-vă că există spațiu între fundul sitei și fundul bolului pentru ca lichidul să se scurgă.
Se toarnă amestecul de cremă în tifon, se pliază capetele deasupra și se dă la frigider peste noapte.
Pentru a servi, aruncați lichidul, desfaceți crema pe o farfurie și stropiți zmeura și sosul Grand Marnier în jurul bazei.
Se servește cu zmeură și sos suplimentar.
Puneți zmeura, zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 4 minute.
Turnați zmeura gătită, gemul și lichiorul de portocale în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel și procesați până la neted. Chill.