Cod în stil spaniol în Chorizo-bulion de roșii

Cod în stil spaniol în Chorizo-bulion de roșii
Nevoie de o curs principal fără lactate? Codul în stil spaniol în Chorizo-bulion de roșii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 533 calorii, 42G de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pimentulincrumn, usturoi, chorizo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Cod în stil spaniol în bulion de roșii, Orez în stil spaniol cu Chorizo și creveți, și Cozi de bou în stil spaniol fierte cu Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați chorizo și continuați să gătiți până când cârnații se rumenesc ușor, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Adăugați vin și creșteți căldura la mediu-mare. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulion de pui, oțet, roșii, 1 1/2 lingurițe piment pimentn, ardei roșu zdrobit și cimbru. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute, amestecând ocazional. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
În timp ce sosul fierbe, condimentați peștele cu sare, piper și lingurița rămasă de piment pimentn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mare până la sclipire. Așezați cu grijă codul în tigaie cu pielea în jos. Gatiti fara sa va miscati pana cand pielea este crocanta si rumenita frumos, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu grijă peștele, reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți până când peștele este ferm la atingere și nu mai este opac, cu 4 până la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați peștele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a vă odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Adăugați felii de baghetă în tigaie. Se rumenesc pe o parte și se lasă și se înmoaie sucurile de tigaie. Întoarceți după 1 minut și rumeniți pe cealaltă parte timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se ia de pe foc.
11
Aruncați crenguțele de cimbru din bulionul de roșii. Puneți peștele lingând o cantitate generoasă de bulion în boluri individuale. Se acoperă cu pește, două felii de baghetă și pătrunjel și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
BaguetteBaguette
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista