Cod în stil spaniol în bulion de roșii

Cod în stil spaniol în bulion de roșii
Codul în stil spaniol în bulionul de roșii este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 342 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, crenguță de cimbru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cod în stil spaniol în Chorizo-bulion de roșii, Bulion de roșii și coriandru în stil rustic, și Pan con Tomate (pâine prăjită în stil spaniol cu roșii) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
SareSare
2
Scurgere.
3
În timp ce orezul gătește, încălziți o tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați sare, boia și piper negru; presărați uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PeștePește
SareSare
6
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în jos; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți peștele; reduceți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați șalotă, ardei roșu și usturoi; gatiti 4 minute sau pana cand șalota este translucida, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
8
Adăugați roșii, bulion, vin și cimbru; aduceți la foc mic și gătiți 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BulionBulion
CimbruCimbru
VinVin
9
Adăugați 1 lingură de pătrunjel și suc; amestecați ușor pentru a combina. Aruncați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SucSuc
CimbruCimbru
10
Combinați orezul fiert, restul de 2 linguri de pătrunjel și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
11
Așezați aproximativ 1/3 cană amestec de orez în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 2 bucăți de pește și 1/2 cană amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PeștePește
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista