Cod Negru La Grătar Cu Wasabi Și Mirin Proaspete

Cod Negru La Grătar Cu Wasabi Și Mirin Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul Negru la grătar cu wasabi și Mirin proaspăt. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 6 și costă $1.89 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână file de cod, mirin, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri glazurați Mirin cu spanac Susan-Ponzu și maioneză wasabi-ghimbir, Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos wasabi-Lime, și Filet la grătar cu Chili proaspăt de mazăre cu ochi negri.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista