Cod negru cu Miso (miso-marinat cod negru)

Codul negru cu Miso (miso-marinat Cod negru) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $5.16 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 407 calorii. 12 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de file de cod, mirin, pastă miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Nobu ' s Miso-cod negru marinat, Miso Black Sesame Caramel Popcorn Balls + 15 Moduri Dulci De A Folosi Miso, și Cod Negru Miso-Marinat Ușor Fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bine ingredientele marinate într-un recipient de plastic (cu capac) și se lasă deoparte. Salvați unele în scopuri de placare.Se usucă fileurile de pește cu prosoape de hârtie și se pun în recipientul de plastic cu marinarea. Acoperiți capacul și lăsați să se absoarbă în frigider peste noapte sau timp de 24 de ore.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Preîncălziți un grătar interior în același timp.Ștergeți ușor (cu degetele) orice exces de marinat miso care se agață de fileurile de pește, dar nu-l clătiți.
Așezați peștele pe grătar și grătiți ușor pe ambele părți până când suprafața devine maro.
Transferați fileurile de pește la cuptor și coaceți timp de 10-15 minute.
Adăugați câteva picături suplimentare de marinat pe farfurie și serviți fierbinte.