Cod fiert cu fasole de unt și mentă
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete în cutia de rețete, codul fiert cu fasole de unt și mentă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. Acest fel principal are 424 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită g ' fără captură....doar cod, jumătate de grăsime CR aproxumme fra cca, catei de usturoi, și baghete. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Mazăre fiartă cu unt, salată verde și mentă, Fasole de unt cu unt, mentă și tei din bucătăria Lee Bros. Charleston, și Fasole de unt cu mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Verificați codul pentru oase și îndepărtați dacă este necesar.
Încălziți uleiul într-o caserolă ignifugă, adăugați ceapa de primăvară, șofranul și usturoiul, apoi gătiți la foc mic timp de 1-2 minute până se înmoaie.
Adăugați fasolea de unt și bulionul, apoi aduceți la fierbere și condimentați. Cuibărește codul, cu pielea în sus, în fasolea de unt, apoi acoperă și gătește la cuptor timp de 10 minute sau până când codul este gata. Ridicați din cuptor și verificați condimentul.
Adăugați menta chiar înainte de servire.
Pentru a servi, puneți 2 felii de baghetă prăjită într-un castron, acoperiți cu fasole de unt și cod (trăgând pielea dacă doriți), apoi lingurați sucurile de gătit în jurul peștelui. Finalizați cu o păpușă de crme frache.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.