Codul fiert cu ardei prăjiți, capere și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 520 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, spanac, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Ardei roșii marinați prăjiți cu capere, Paste cu ardei roșii prăjiți și capere, și Ardei Prăjiți Cu Capere Și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați jumătățile de ardei, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt ușor unsă. Se fierbe 20 de minute sau până când ardeii sunt bășici. Răciți și îndepărtați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
3
Combinați ardeii, 1/2 cană de ulei de măsline și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ardei
4
Așezați fileurile de cod într-o tigaie ușor unsă, puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Cod
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Se toarnă vin și apă peste pește. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Pește
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Scoateți cu grijă peștele din tigaie într-un platou de servire; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
8
Adăugați usturoi; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor. Reduceți căldura la minim; adăugați treptat spanac. Gatiti 2 minute sau doar pana se ofileste, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Usturoi
9
Așezați peștele deasupra spanacului și acoperiți cu ardei marinați și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Spanac
Capere
Pește
10
Serviți imediat.
11
Notă: pentru aromă și textură, preferăm spanacul ușor ofilit. Pentru a evita problemele de sănătate, gătiți bine spanacul sau înlocuiți varza, rucola sau alte verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Spanac
Verzii
Kale
12
Notă de vin: un vin minunat, universal, care se asortează cu această rețetă de cod este Chateau Ste. Michelle 2004 Horse Heaven Sauvignon Blanc (18 Dolari). Dacă doriți să vă extindeți repertoriul vino, încercați Garnacha, Las Rocas de San Alejandro, 2003, Calatayud, Spania (10 USD), recomandat de Michael Flynn, director de vin și somelier pentru restaurantul Kinkead din Washington, D. C.
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.