Cod fiert cu ardei prăjiți, capere și spanac

Cod fiert cu ardei prăjiți, capere și spanac
Codul fiert cu ardei prăjiți, capere și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 520 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, spanac, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Ardei roșii marinați prăjiți cu capere, Paste cu ardei roșii prăjiți și capere, și Ardei Prăjiți Cu Capere Și Mozzarella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătățile de ardei, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt ușor unsă. Se fierbe 20 de minute sau până când ardeii sunt bășici. Răciți și îndepărtați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
3
Combinați ardeii, 1/2 cană de ulei de măsline și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ArdeiArdei
4
Așezați fileurile de cod într-o tigaie ușor unsă, puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De CodFile De Cod
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Se toarnă vin și apă peste pește. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PeștePește
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Scoateți cu grijă peștele din tigaie într-un platou de servire; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
8
Adăugați usturoi; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor. Reduceți căldura la minim; adăugați treptat spanac. Gatiti 2 minute sau doar pana se ofileste, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
9
Așezați peștele deasupra spanacului și acoperiți cu ardei marinați și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SpanacSpanac
CapereCapere
PeștePește
10
Serviți imediat.
11
Notă: pentru aromă și textură, preferăm spanacul ușor ofilit. Pentru a evita problemele de sănătate, gătiți bine spanacul sau înlocuiți varza, rucola sau alte verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
SpanacSpanac
VerziiVerzii
KaleKale
12
Notă de vin: un vin minunat, universal, care se asortează cu această rețetă de cod este Chateau Ste. Michelle 2004 Horse Heaven Sauvignon Blanc (18 Dolari). Dacă doriți să vă extindeți repertoriul vino, încercați Garnacha, Las Rocas de San Alejandro, 2003, Calatayud, Spania (10 USD), recomandat de Michael Flynn, director de vin și somelier pentru restaurantul Kinkead din Washington, D. C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
VinVin
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista