Cod Copt Crocant
Codul copt crocant necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 256 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați firimituri obișnuite de pâine, cod, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Crispy Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.într-o tigaie mică la foc mediu-mic, topiți untul.
Adăugați usturoi și gătiți, amestecând, până la parfumat, 30 de secunde.
Adăugați pesmet, amestecați pentru a acoperi cu unt, apoi gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc deschis, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și coaja de lămâie.
Combinați muștarul și maioneza într-un castron mic.
Clătiți peștele și uscați-l.
Presărați ușor fiecare file cu sare, apoi așezați-l pe o foaie de copt cu margini, căptușită cu folie și periați cu amestec de muștar. Apăsați 1/4 de firimituri pe fiecare file.
Transferați foaia de copt în cuptor și coaceți până când peștele nu mai este translucid (tăiat pentru a testa) și fulgi ușor, 10 până la 15 minute. Dacă firimiturile nu sunt suficient de rumenite, fierbeți peștele la 2 inci de elementul de încălzire până când firimiturile sunt crocante și maro auriu închis (urmărind cu atenție pentru a preveni arderea), cu 2 minute mai mult.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.