Cocktail de gin roșu rubin cu clementină

Cocktail de gin roșu rubin cu clementină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Ruby Red Gin Cocktail cu Clementine. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 1 și costă $5.15 pe portie. O porție conține 476 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bitter angostura, Clementine, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cocktail De Grapefruit Roșu Rubin, St Germain & Ruby Red Cocktail, și Ruby pe șine Cocktail.

Instrucțiuni

1
Suc de grapefruit și Clementine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Tăiați câteva felii dintr-una dintre Clementine înainte de a le stoarce, puneți-le deoparte pentru a le servi cu băutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
3 Linguri De Muștar Uscat,3 Linguri De Muștar Uscat,
3
Puneți toate ingredientele, cu excepția feliilor de clementină, într-un blender și bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se servește peste felii de gheață și clementină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Bucurați-vă
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista