Cocktail De Creveți

Cocktail De Creveți
Cocktail de creveți ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 642 calorii, 39G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $5.99 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 177 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de suc de lămâie, sos worcestershire, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cocteil de creveți, ananas și Avocado (Cocktail de Camarones con pi 8uma y Aguacate), Cocktail Bar De Creveți: Sos Clasic De Cocktail, Cremă De Avocado, Remoulade, și Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de cocktail Sriracha.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sos de cocktail, amestecați toate ingredientele sosului de cocktail împreună într-un castron mediu și dați-le la frigider până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață și așezați-l lângă chiuvetă. Într-o oală de 8 litri de apă, adăugați Golful vechi, lămâia, usturoiul granulat, usturoiul, pudra de chili și sarea. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați creveții în oală și când apa revine la fierbere, creveții trebuie gata! Creveții trebuie să fie roz aprins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți imediat și puneți creveții în baia de gheață pentru a se răci timp de 2 minute. Curățați creveții(lăsând coada.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Se scurge și se servește cu sosul de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista