Cobbler De Afine-Piersici

Cobbler De Afine-Piersici
Nevoie de o desert vegetarian? Cobblerul de afine-piersici ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, suc de lămâie, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 31 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cobbler De Piersici Și Afine, Cizmar Cu Piersici Și Afine, și Cobbler Cu Piersici De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați piersicile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți cu suc; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
4
Adăugați 3/4 cană zahăr granulat, 1/8 linguriță sare și 2 linguri făină în amestecul de piersici; aruncați pentru a combina. Aranjați uniform amestecul de piersici într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Cântăriți sau lingurați ușor 75 uncii de făină (aproximativ 1 1/2 căni) în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați 75 de uncii de făină, restul de 1/4 linguriță de sare și praful de copt într-un castron, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Așezați restul de 1/4 cană de zahăr granulat și unt într-un castron mediu și bateți cu un mixer la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
OuăOuă
9
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină, bătând doar până se combină. Se amestecă afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
10
Întindeți aluatul uniform peste amestecul de piersici; se presară cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
11
Așezați vasul de copt pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când toppingul este auriu și umplutura este cu bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 31 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista