Coaste scurte la vin roșu

Ai nevoie de un aperitiv fără gluten? Coaste scurte la vin roșu ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 253 de calorii, 1 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 3,37 USD per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a fost perfect. Un amestec de sare kosher și piper proaspăt spart, unt, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Cu un scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coaste scurte înăbușite cu vin roșu, Coaste scurte înăbușite cu vin roșu și Coaste scurte înăbușite cu vin roșu.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Uscați coastele cu prosoape de hârtie și asezonați cu sare și piper pe toate părțile.
Încinge 2 linguri de unt într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați coastele și rumeniți pe toate părțile.
Transferați coastele pe o farfurie, apoi adăugați usturoiul și amestecați până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut. Se toarnă cu grijă vinul, se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la aproximativ 1 cană.
Adăugați coastele și orice suc pe care le-au eliberat înapoi în oală împreună cu bulionul. Reduceți focul și aduceți la fiert, apoi acoperiți oala și transferați-o la cuptor, la fiert, până când carnea cade ușor de pe os, aproximativ 3 ore.
Transferați coastele pe o farfurie și cort cu folie pentru a se menține cald. Se strecoară lichidul de fiert printr-o sită cu plasă fină într-o cratiță la foc mediu-mare. Se fierbe lichidul, degresând grăsimea după cum este necesar, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc si se adauga restul de 1 lingura de unt. Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar.
Transferați coastele și sosul într-un vas de servire și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.