Nevoie de un fel principal fără lactate? Coaste scurte de vită înăbușite ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 5.47 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1207 calorii, 41G de proteine, și 99G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, făină, carne de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. 189 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Coaste Scurte De Vită Sufocate, Coaste Scurte De Vită, și Coaste Scurte De Vită.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu. Condimentează coastele cu sare și piper după gust și dragează-le în făină. Prăjiți coastele în ulei în loturi mici, adăugând ulei după cum este necesar, pentru a căuta carnea. Acest lucru ar trebui să dureze 2 până la 3 minute pe lot. Puneți coastele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne
Coaste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În același vas, adăugați ceapa și sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se adaugă țelina și morcovii și se sotează încă 1 minut. Condimentează cu sare și piper după gust, apoi amestecă usturoiul, frunzele de dafin și cimbru și gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Morcov
țelină
Usturoi
Cimbru
4
Deglazează oala cu vinul roșu, răzuind toate bucățile de pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adaugă stocul, se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
6
Adăugați coastele și continuați să fierbeți timp de 2 ore, până când sosul se îngroașă. Se amestecă pătrunjelul și se servește.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibitionistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.