Coaste scurte de bere Hoisin fierte cu piure cremos Yukons și mazăre de zăpadă de susan

Coaste scurte de bere Hoisin fierte cu piure cremos Yukons și mazăre de zăpadă de susan
Braised Hoisin bere coaste scurte cu Yukons cremos piure și mazăre de zăpadă susan ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 1176 calorii, 35g de proteine, și 88G de grăsime fiecare. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 180 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de susan, sare și piper, mazăre de zăpadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Coaste scurte de bere Hoisin fierte cu piure cremos Yukons și mazăre de zăpadă de susan, Fiert Hoisin bere coaste scurte cu rozmarin alb-fasole pur cca. e, și Coaste Scurte Fierte Cu Sos Hoisin.

Instrucțiuni

1
Condimentează coastele generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoasteCoaste
2
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare și grea, cu capac (cuptor olandez) la foc mare. Rumeniți coastele pe toate părțile, în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scoateți coastele și turnați toate, cu excepția a câteva linguri de grăsime topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
4
Puneți oala în aragaz, coborâți focul la mediu și sotati usturoiul și ghimbirul timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați coastele înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați berea și oțetul. Se amestecă și apoi se acoperă și se fierbe timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
BereBere
7
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se toarnă sosul hoisin peste coaste, se mută oala la cuptor și se gătește, neacoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți coastele și ghimbirul din sos. Strecurați grăsimea din partea de sus a oalei, astfel încât să rămâneți doar cu lucrurile bune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se servește cu piure cremos de Yukons și mazăre de zăpadă de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
Semințe De SusanSemințe De Susan
11
Fierbeți cartofii până se înmoaie furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
12
Încălziți untul și jumătate și jumătate la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
13
Scurgeți cartofii, întoarceți-i în oală și zdrobiți-i cu un tocător de mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Adăugați lichid fierbinte în cartofi și bateți cu un mixer electric de mână până la neted. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
15
Adăugați arpagic și amestecați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
16
Clătiți mazărea și tăiați capetele. Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, adăugați uleiurile și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
17
Adăugați mazărea de zăpadă și sotati până la verde strălucitor, aproximativ 2 până la 3 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
18
Se presară cu semințele de susan și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista