Coaste scurte de bere Hoisin fierte cu piure cremos Yukons și mazăre de zăpadă de susan

Braised Hoisin bere coaste scurte cu Yukons cremos piure și mazăre de zăpadă susan ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 1176 calorii, 35g de proteine, și 88G de grăsime fiecare. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 180 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de susan, sare și piper, mazăre de zăpadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Coaste scurte de bere Hoisin fierte cu piure cremos Yukons și mazăre de zăpadă de susan, Fiert Hoisin bere coaste scurte cu rozmarin alb-fasole pur cca. e, și Coaste Scurte Fierte Cu Sos Hoisin.
Instrucțiuni
Condimentează coastele generos cu sare și piper.
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare și grea, cu capac (cuptor olandez) la foc mare. Rumeniți coastele pe toate părțile, în loturi, dacă este necesar.
Scoateți coastele și turnați toate, cu excepția a câteva linguri de grăsime topită.
Puneți oala în aragaz, coborâți focul la mediu și sotati usturoiul și ghimbirul timp de aproximativ 3 minute.
Adăugați coastele înapoi în oală.
Adăugați berea și oțetul. Se amestecă și apoi se acoperă și se fierbe timp de 2 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Se toarnă sosul hoisin peste coaste, se mută oala la cuptor și se gătește, neacoperit, timp de 30 de minute.
Scoateți coastele și ghimbirul din sos. Strecurați grăsimea din partea de sus a oalei, astfel încât să rămâneți doar cu lucrurile bune.
Se servește cu piure cremos de Yukons și mazăre de zăpadă de susan.
Fierbeți cartofii până se înmoaie furculița.
Încălziți untul și jumătate și jumătate la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Scurgeți cartofii, întoarceți-i în oală și zdrobiți-i cu un tocător de mână.
Adăugați lichid fierbinte în cartofi și bateți cu un mixer electric de mână până la neted. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Adăugați arpagic și amestecați înainte de servire.
Clătiți mazărea și tăiați capetele. Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, adăugați uleiurile și încălziți.
Adăugați mazărea de zăpadă și sotati până la verde strălucitor, aproximativ 2 până la 3 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Se presară cu semințele de susan și se aruncă.