Coaste Prime afumate cu sos de friptură de vin roșu

Coaste Prime afumate cu sos de friptură de vin roșu
Coaste prime afumate cu sos de friptură de vin roșu este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 1193 calorii, 49G de proteine, și 95g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.78 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, friptura de coaste prime, sosul worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de coaste Prime cu sos de vin roșu, Prime Rib cu vin roșu-sos de unt de cimbru, și Coaste Prime afumate cu sos de usturoi cu unt brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: așchii de lemn Hickory, înmuiate în apă rece timp de 2 ore
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Pentru coasta primară: frecați Coasta primară cu freca de condimente, puneți la frigider pe un raft așezat peste o foaie de copt (neacoperită) și lăsați să se marineze cel puțin 4 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți până la moale, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați roșiile, creșteți focul la mare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Adăugați vinul, ketchup - ul, 1/2 cană de apă, stafide, melasă, zahăr brun, hrean, muștar Dijon, Worcestershire, cayenne, ienibahar și sare și piper după gust și gătiți timp de 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
UmărUmăr
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați un strop de oțet de vin roșu și gustați pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6
Se transferă într-un blender și se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
8
Pregătiți-vă grătarul folosind un grătar în stil kamada, grătar de ceainic, fumător glonț sau grătar cu gaz pentru fumat.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți coastele prime din frigider cu 30 de minute înainte de gătit și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
10
Se presară bine cu sare și se pune Coasta principală, cu partea grasă în sus, pe grătarul grătarului. Menținerea unei temperaturi de aproximativ 250 de grade F (dacă utilizați un grătar de ceainic sau un fumător de glonț, reumpleți focul cu cărbuni neacoperiți, după cum este necesar, pentru a menține temperatura; vezi instrucțiunile producătorului), gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centru citește 130 de grade F, între 3 1/2 și 4 ore. În ultima oră de gătit (la aproximativ 110 grade F), începeți să periați cu o parte din sosul de friptură de vin roșu și nu mai adăugați chipsuri fumătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Prim RibPrim Rib
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Scoateți Coasta primă de pe grătar, periați cu mai mult sos de friptură de vin roșu și lăsați să se odihnească, acoperit slab cu folie, timp de 20 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Prim RibPrim Rib
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmchile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte12 lingurițe de pudră de usturoichile de arbol pulberechile de arbol pulbere23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmumărumăr23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier1Oreos dublu umplutcayenne powdercayenne powder12 lingurițe de pudră de usturoiheaping lingura Dijon muștarheaping lingura Dijon muștar23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmuștar uscatmuștar uscat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec8cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstafide auriistafide aurii1Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru măcinatcoriandru măcinat12 lingurițe de pudră de usturoichimen măcinatchimen măcinat12 lingurițe de pudră de usturoiheaping lingura hreanheaping lingura hrean2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu veneSare KosherSare Kosher8creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu12 lingurițe de pudră de usturoioregano uscatoregano uscat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPaprika spaniolăPaprika spaniolă2roșii de prune, tocateroșii de prune, tocate3kilogrameFriptură cu 4 coaste, netăiatăFriptură cu 4 coaste, netăiată2ceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată8creveți și cu veneSplash oțet de vin roșuSplash oțet de vin roșu12 lingurițe de pudră de usturoiSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista