Coaste Prime afumate cu sos de friptură de vin roșu

Coaste prime afumate cu sos de friptură de vin roșu este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 1193 calorii, 49G de proteine, și 95g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.78 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, friptura de coaste prime, sosul worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de coaste Prime cu sos de vin roșu, Prime Rib cu vin roșu-sos de unt de cimbru, și Coaste Prime afumate cu sos de usturoi cu unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: așchii de lemn Hickory, înmuiate în apă rece timp de 2 ore
Pentru coasta primară: frecați Coasta primară cu freca de condimente, puneți la frigider pe un raft așezat peste o foaie de copt (neacoperită) și lăsați să se marineze cel puțin 4 ore și până la 8 ore.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți până la moale, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile, creșteți focul la mare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul, ketchup - ul, 1/2 cană de apă, stafide, melasă, zahăr brun, hrean, muștar Dijon, Worcestershire, cayenne, ienibahar și sare și piper după gust și gătiți timp de 10 minute mai mult.
Adăugați un strop de oțet de vin roșu și gustați pentru sare și piper.
Se transferă într-un blender și se amestecă până se omogenizează.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Pregătiți-vă grătarul folosind un grătar în stil kamada, grătar de ceainic, fumător glonț sau grătar cu gaz pentru fumat.
Scoateți coastele prime din frigider cu 30 de minute înainte de gătit și lăsați să stea la temperatura camerei.
Se presară bine cu sare și se pune Coasta principală, cu partea grasă în sus, pe grătarul grătarului. Menținerea unei temperaturi de aproximativ 250 de grade F (dacă utilizați un grătar de ceainic sau un fumător de glonț, reumpleți focul cu cărbuni neacoperiți, după cum este necesar, pentru a menține temperatura; vezi instrucțiunile producătorului), gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centru citește 130 de grade F, între 3 1/2 și 4 ore. În ultima oră de gătit (la aproximativ 110 grade F), începeți să periați cu o parte din sosul de friptură de vin roșu și nu mai adăugați chipsuri fumătorului.
Scoateți Coasta primă de pe grătar, periați cu mai mult sos de friptură de vin roșu și lăsați să se odihnească, acoperit slab cu folie, timp de 20 de minute înainte de feliere.
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.