Coaste picante și ceapă

Coaste picante și ceapă
Coaste picante și ceapă este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 974 calorii, 51G de proteine, și 75g de grăsime fiecare. Pentru 2,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți piper cayenne, apă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tender' n ' coaste picante, Coaste Acidulate În Stil Rustic, și Coaste Acidulate În Stil Rustic.

Instrucțiuni

1
Așezați coastele într-o tigaie de prăjire superficială; presărați sare și piper. Se acoperă cu ceapă. Se acoperă și se coace la 350 CP timp de 30 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați ingredientele rămase; se amestecă bine.
3
Se toarnă peste coaste. Acoperiți și coaceți timp de 1 oră. Descoperiți și coaceți cu 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista