Coaste picante pentru grătar

Coaste de grătar Tangy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1137 calorii. Pentru $7.42 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați melasă, coaste de porc, ketchup și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coaste de grătar din sud, Tender ' n ' coaste acidulate, și Coaste și ceapă acidulate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Grătar ușor cu ulei. Coaste la grătar timp de 12 minute, întorcându-se o dată în timpul gătitului.
Transferați coastele într-un vas de copt de 11x16 inch.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mare, amestecați mierea, ketchup-ul, melasa și sosul de grătar.
Coaceți coaste, neacoperite, timp de 1 oră.
Scoateți din cuptor și scurgeți grăsimea. Înveliți coastele cu sosul de miere. Continuați să coaceți încă 1 1/2 ore sau până când coastele sunt fragede.