Coaste dulci și sărate

Coaste dulci și sărate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste dulci și sărate. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 585 calorii, 45g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sos de grătar cu miere, piper, muștar brun picant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Coaste din spate cu sos dulce-savuros, Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, și Amestec de gustări dulci și sărate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa într-un 5-qt. aragaz lent. Sus cu coaste. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; se toarnă peste coaste. Gatiti, acoperit, la 8-9 ore sau pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista