Coaste din spate pentru bebeluși cu cidru cu sos de grătar cu lămâie

Coaste din spate pentru bebeluși cu cidru cu sos de grătar cu lămâie
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coaste din spate pentru bebeluși cu cidru cu sos de grătar cu lămâie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 1282 calorii, 91G de proteine, și 81G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,72 USD pe porție. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cidru de mere, coaste de porc pentru copii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos De Grătar Mojo, Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos De Grătar Cola, și Coaste afumate pentru copii cu sos de grătar Espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați zahărul brun cu boiaua, sarea, usturoiul și piperul. Frecați condimentele peste coaste, acoperiți și dați-le la frigider timp de cel puțin 4 ore sau până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Înmuiați chipsurile de hickory în 1 cană de cidru timp de 30 de minute, apoi scurgeți. Aprindeți un grătar și configurați-l pentru grătar indirect. Dacă folosiți cărbune, când focul este mediu fierbinte, greblați cărbunii în două grămezi pe părțile opuse ale grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați o tavă de picurare din folie în centrul grătarului. Dacă utilizați un grătar pe gaz, aprindeți arzătoarele din față și din spate sau din exterior.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Împrăștiați așchii de lemn peste cărbune. Dacă utilizați un grătar pe gaz, așezați chipsurile în cutia de fumător sau pe un pătrat de folie de 12 inci; pliați folia într-un pătrat de 6 inci și introduceți 12 găuri în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Așezați pachetul lângă flăcări și încălziți până la fumat. Acoperiți grătarul și reglați orificiile de ventilație până când temperatura înregistrează 32
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se toarnă restul de 1 cană de cidru de mere într-o sticlă de pulverizare. Pulverizați ambele părți ale coastelor cu cidru. Periați ușor grătarul cu ulei. Așezați coastele, cu osul în jos, pe grătar direct peste tava de picurare sau între cele 2 arzătoare ale unui grătar cu gaz. Acoperiți și gătiți timp de 35 de minute, pulverizând coastele cu cidru de două ori. Întoarceți coastele și adăugați mai mulți cărbuni fierbinți la foc, dacă este necesar, lăsând cărbunii să ardă neacoperiți timp de aproximativ 10 minute. Acoperiți și grătiți coastele până când sunt foarte fragede, pulverizând cu cidru încă de două ori, cu aproximativ 40 de minute mai mult. Periați ușor ambele părți ale coastelor cu sosul de grătar cu lămâie și mutați-le direct peste foc. Grătiți până se rumenesc profund, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Cidru De MereCidru De Mere
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Serviți coastele cu sosul de grătar rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista