Coaste De Țară Cu Glazură Portocalie Cu Aragaz Lent
Coaste de țară cu glazură portocalie cu aragaz lent necesită în jur 9 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 373 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sos de soia, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Rețete similare includ Coaste De Țară Cu Glazură Portocalie Cu Aragaz Lent, Coaste Glazurate În Stil Rustic Portocaliu-Chipotle, și Coaste în stil rustic pentru grătar cu aragaz lent.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Așezați coaste de porc, ceapă și usturoi în aragazul lent pulverizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Porc
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 9 ore.
4
Cu aproximativ 5 minute înainte de servire, scoateți coastele din aragazul lent; așezați pe platoul de servire și acoperiți pentru a se încălzi. Într-o ceașcă de măsurare cu 2 cani pentru microunde, combinați toate ingredientele sosului; se amestecă bine. Se amestecă 3/4 cană sucuri din aragaz lent; aruncați sucurile rămase. Sosul cu microunde la mare timp de 2 până la 2 1/2 minute sau până când amestecul fierbe și se îngroașă, amestecând o dată la jumătatea gătitului.