Coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce-afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce-fumos. O porție conține 363 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 45. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de sos de roșii, sare kosher, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce și lipicios, Coaste din spate pentru Bebeluși dulci și fumurii cu sos de grătar Bourbon, și Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată.
Instrucțiuni
1
Puneți coastele într-o oală foarte mare sau tigaie; adăugați cola și suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, îndepărtând orice gunoi de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Cola
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați boabele de piper și 1 lingură de sare. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea este fragedă, dar nu cade de pe OS, 2 ore; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Os
Carne
Sare
3
Într-o cratiță medie, combinați toate ingredientele și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc foarte mic, amestecând frecvent, până când este gros și lucios, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul. Lucrând în loturi, aranjați coastele pe foi de copt și periați-le cu sosul. Grătiți coastele sau fierbeți la 10 inci de la foc, întorcându-vă și perindând cu sos, până când sunt ușor carbonizate, 12 minute.