Coaste de porc glazurate cu chili
Chili-Glazed Pork Ribs este un fel principal american. Această rețetă servește 8 și costă 2,88 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1020 de calorii, 53 g de proteine și 80 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați ketchup, sos worcestershire, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, aceasta reteta dureaza aproximativ 4 ore. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Coaste de porc glazurate, Coaste de porc glazurate și Coaste de porc glazurate cu salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți tăieturi superficiale între coaste pe partea osoasă cu un cuțit ascuțit, străpungând doar membrana.
Amesteca 1 lingura de sare, zaharul brun, usturoiul, cimbru, pudra de chili, 1/4 lingurita de piper negru si cayenne intr-un castron. Frecați uniform amestecul de condimente peste coaste.
Așezați coastele pe un grătar într-o tigaie, acoperiți lejer și lăsați-le la frigider pentru cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Între timp, combinați cidrul, ketchup-ul, muștarul și sosul Worcestershire într-o cratiță la foc mediu și fierbeți până când se reduce la aproximativ 2 căni, aproximativ 30 de minute. Acoperiți și lăsați deoparte.
Preîncălziți un grătar la foc mic pe o parte. Gătiți coastele cu osul în jos pe partea rece a grătarului, acoperite, până când se înmoaie, aproximativ 2 ore și 30 de minute. (Dacă folosiți un grătar cu cărbune, adăugați mai mult cărbune după cum este necesar pentru a menține temperatura.) Continuați să gătiți, descoperind la fiecare 10 minute pentru a unge cu sos, până când coastele sunt glazurate, aproximativ 40 de minute.
Scoateți de pe grătar și tăiați în bucăți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Coastele de porc. Coastele de porc și alte carne de porc la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.