Coaste de porc cu piersici

Coaste de porc cu piersici
Coastele de porc cu piersici ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. O porție conține 780 de calorii , 56 g de proteine și 53 g de grăsimi . Pentru 2,65 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Este oferită de Taste of Home. 200 de persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sare, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 90% . Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Peachy NanaNut Smoothie , Barbecue Baby Back Pork Ribs and Bush's Grillin' Beans și Bitter Gourd Boiled With Pork Ribs (Ma-Ra Tom Ka-Dook Mou) .

Instrucțiuni

1
Puneți coastele într-o tavă de copt puțin adâncă; adăugați apă. Acoperiți și coaceți la 160°C timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Între timp, pentru sos, puneți piersicile într-un blender; acoperiți și mixați până se omogenizează. Într-o cratiță mică, sotați ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Amestecați sucul de lămâie, concentratul de suc de portocale, zahărul brun, sosul de soia, muștarul, sarea, piperul și piureul de piersici; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Scurgeți coastele. Turnați puțin sos peste coaste. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind un clește cu mâner lung, ungeți ușor grătarul. Frigeți, acoperit, la foc mediu timp de 8-10 minute sau până se rumenesc, întorcându-le ocazional și ungând-le cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista