Coaste Câștigătoare Ward (Coaste Lipicioase)

Ward coaste câștigătoare (coaste lipicioase) este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 133g de proteine, 81g de grăsime, și un total de 1746 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 5.56 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de miere, coaste pentru copii, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Premiul Câștigătoare Baby Spate Coaste, Coaste foarte lipicioase, și Coaste lipicioase ale lui Mo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: fumător
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, sarea condimentată și piperul împreună. Frecați amestecul de zahăr brun pe coaste, acoperind întreaga coastă și puneți-l într-o pungă mare de plastic resigilabilă. La frigider cel puțin 4 ore (cu cât este mai lung, cu atât mai bine).
Pregătiți un fumător, folosind cărbune; încălziți la 225 până la 250 de grade F. Când cărbunii au ars la cenușă, adăugați așchii de lemn, de preferință așchii de lemn de mere.
Puneți coaste în fumător și gătiți timp de 3 ore la 225 până la 250 de grade F. Folosind o sticlă de pulverizare, pulverizați coaste cu suc de mere la fiecare 45 de minute. După 3 ore, îndepărtați coastele de la fumător, înfășurați în folie de aluminiu și reveniți la fumător pentru a găti încă 2 ore.
După încă 2 ore, deschideți folia și periați sosul preferat de grătar și mierea peste coaste. Lăsați folia deschisă și apoi gătiți încă 30 de minute.
Scoateți coastele de la fumător. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați coastele în jumătate.
Stropiți puțin mai multă miere deasupra și serviți.