Coapse de pui crocante și lipicioase cu cartofi și roșii noi strivite

Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, FODMAP prietenos, și întreg 30 felul principal? Coapsele de pui crocante și lipicioase cu cartofi noi și roșii strivite ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1190 calorii. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 16 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți oregano, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Coapse de pui crocante cu cartofi și rozmarin, Crispy coapse de pui la cuptor cu cartofi franțuzești, și Coapse crocante de pui parfumate cu lămâie, cu cartofi și morcovi pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare cu apă clocotită sărată și fierbeți până la fiert.
În timp ce cartofii se gătesc, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați fiecare coapsă de pui în 3 fâșii și puneți-o într-un bol. Frecați carnea peste tot cu ulei de măsline și presărați sare și piper, apoi aruncați.
Încălziți o tigaie mare, suficient de mare pentru a ține toate bucățile de pui în 1 strat și puneți puiul în tigaie, cu pielea în jos. Dacă nu aveți o tigaie suficient de mare, nu ezitați să gătiți puiul în 2 loturi. Aruncați și prăjiți la foc mare timp de aproximativ 10 minute, până aproape fierte, apoi îndepărtați cu o lingură pliată într-o tigaie sau o farfurie rezistentă la cuptor.
Înțepați roșiile cu un cuțit ascuțit.
Puneți-le într-un castron, acoperiți cu apă clocotită și lăsați-le un minut sau cam așa ceva.
Scurgeți și, când este suficient de rece pentru a le manipula, ciupiți-le pielea. Nu trebuie, dar făcând acest lucru vor deveni minunați și dulci atunci când sunt gătite, iar aroma lor intensă va infuza cartofii. Până acum cartofii vor fi gătite.
Scurgeți-le într-o strecurătoare și zdrobiți-le ușor împingându-le cu degetul mare.
Bateți majoritatea frunzelor de oregano cu un vârf de sare într-un pistil și mortar sau un agitator de aromă dacă aveți unul.
Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extravirgin, o stropire bună de oțet de vin roșu și puțin piper și dați totul un alt bash.
Se adaugă la pui cu cartofii, roșiile și restul frunzelor de oregano. Aruncați totul împreună cu atenție.
Întindeți într-un singur strat într-o tigaie de prăjire de dimensiuni adecvate și coaceți timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit până la auriu.
Lovely servit cu o salata rucola îmbrăcat cu suc de lămâie și ulei de măsline extra-virgin, și un pahar frumos de vin alb.
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"