Coaja De Ciocolată-Mentă
Această rețetă servește 3 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 486 calorii. Un amestec de sqs. ciocolată de copt semi-dulce, sqs. coacerea ciocolatei, colorantul alimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Coaja De Mentă De Ciocolată, Menta Coaja Ciocolata Chex Mix, și Scoarță Dublă De Mentă Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie de 8 " x8 " cu folie de aluminiu.
Întindeți migdalele în tigaie; pune deoparte.
Puneți ciocolata semi-dulce într-un castron pentru microunde. Cuptor cu microunde la mare un minut; se amestecă până se omogenizează. Cuptor cu microunde încă 10 până la 15 secunde, dacă este necesar.
Se toarnă ciocolată semidulce peste migdale. Se lasă să se întărească.
Repetați instrucțiunile de topire cu microunde pentru ciocolata albă.
Se amestecă extractul de mentă în ciocolată albă.
Turnați jumătate din amestecul de ciocolată albă într-un alt bol și nuanțați roz folosind colorant alimentar roșu. Turnați încet ciocolată albă și roz peste ciocolată semi-dulce; se învârte ușor cu un cuțit.
Presărați blatul cu bomboane zdrobite. Se răcește până se întărește, aproximativ o oră.
Folosiți folie pentru a ridica bomboanele din tigaie; rupe în bucăți. A se păstra bine acoperit la temperatura camerei.