Coaja De Ciocolată Franceză

Coaja De Ciocolată Franceză
Reteta coaja de ciocolata franceza este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 24 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată foarte dulce-amăruie, afine, caise și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean), Budincă de pâine cu ciocolată cu două sosuri de ciocolată și scoarță de migdale, și Ciocolata Menta Coaja Cookie-Uri Și Ciocolată Unt De Arahide B.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baronul des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista