Coaja De Arahide-Stafide
O porție conține 3805 calorii, 55g de proteine, și 177g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $19.3 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți stafide, ciocolată prăjită, semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean), Coaja De Arahide Crocantă, și Coajă de bomboane de arahide și floricele.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mare de copt cu margini cu hârtie cerată. Topiți ciocolata (vezi topirea ciocolatei: fii blând,? mai jos). Cu o spatulă rezistentă la căldură sau o lingură de lemn, amestecați arahide și stafide.
Răzuiți amestecul pe foaia de copt pregătită și întindeți-l la aproximativ 1/2 in. grosime. Se răcește coaja până se întărește, aproximativ 1 1/2 ore. Rupeți sau tăiați în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 2 zile sau la frigider până la 2 săptămâni.
Topirea ciocolatei: fii blând. Umpleți o cratiță cu 2 până la 3 in. de apă. Puneți ciocolata tocată mărunt într-un vas termorezistent care se va potrivi peste tigaie (fundul vasului nu trebuie să atingă apa); pune vasul deoparte. Aduceți apa la fierbere, opriți focul, apoi puneți vasul peste tigaie. Folosiți o spatulă rezistentă la căldură sau o lingură de lemn pentru a amesteca frecvent ciocolata și a încuraja chiar topirea. Odată ce ciocolata este topită, amestecați bine și folosiți imediat.