Coaja De Arahide-Stafide

Coaja De Arahide-Stafide
O porție conține 3805 calorii, 55g de proteine, și 177g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $19.3 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți stafide, ciocolată prăjită, semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean), Coaja De Arahide Crocantă, și Coajă de bomboane de arahide și floricele.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie mare de copt cu margini cu hârtie cerată. Topiți ciocolata (vezi topirea ciocolatei: fii blând,? mai jos). Cu o spatulă rezistentă la căldură sau o lingură de lemn, amestecați arahide și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Răzuiți amestecul pe foaia de copt pregătită și întindeți-l la aproximativ 1/2 in. grosime. Se răcește coaja până se întărește, aproximativ 1 1/2 ore. Rupeți sau tăiați în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 2 zile sau la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Topirea ciocolatei: fii blând. Umpleți o cratiță cu 2 până la 3 in. de apă. Puneți ciocolata tocată mărunt într-un vas termorezistent care se va potrivi peste tigaie (fundul vasului nu trebuie să atingă apa); pune vasul deoparte. Aduceți apa la fierbere, opriți focul, apoi puneți vasul peste tigaie. Folosiți o spatulă rezistentă la căldură sau o lingură de lemn pentru a amesteca frecvent ciocolata și a încuraja chiar topirea. Odată ce ciocolata este topită, amestecați bine și folosiți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista