Coada Friptură Au Jus
Rump friptură au Jus ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 426 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,8 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, piper cayenne măcinat, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Ciob Oală Coada Friptură, Perfect Coada Friptură, și Lent-Fierte Coada Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună piper negru, boia de ardei, praf de chili, sare de țelină, piper cayenne, praf de usturoi și praf de muștar. Frecați amestecul pe suprafața cărnii.
Puneți friptura într-un aragaz lent și adăugați 1/2 cană de apă.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore. Când carnea este fragedă și bine făcută, transferați friptura pe un platou de servire. Grăsime degresată din sucuri și tulpină; serviți cu carne.