Coacerea pâinii: o pereche de Ryes

Coacerea pâinii: o pereche de Ryes
O porție conține 101 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă 14 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., coacerea pâinii: o pereche de Ryes ar putea fi o remarcabilă vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână gluten vital de grâu, făină de secară, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb, Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă, și Coacerea Pâinii: Pâine Albă Integrală Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul mixerului dvs. de stand combinați făina de secară, drojdia, apa, zahărul și glutenul. Se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte timp de 15 minute - va fi foarte Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați sarea și făina de pâine și frământați cu cârligul de aluat până când amestecul este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați uleiul de măsline și continuați să frământați până când uleiul de măsline este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Formați aluatul într-o bilă, stropiți cu puțin ulei de măsline pentru a acoperi și readuceți-l în castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Făinați suprafața de lucru și preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Presărați 2 foi mici de copt (sau una mare) cu făină de porumb întoarceți aluatul și frământați-l scurt. Împărțiți aluatul în 2 bucăți și pentru fiecare într-o bilă sau buștean (la alegere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Așezați aluatul pe tigăile pregătite, cu cusătura în jos. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Când pâinile s-au dublat, tăiați după dorință și coaceți până devin aurii, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lăsați pâinile să se gătească complet pe un raft înainte de a le felia.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate7
Revista