Coacerea Pâinii: Focaccia Moale, Brânză
Rețeta coacerea pâinii: Focaccia moale, brânză ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 219 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 121 de fani. Dacă aveți apă, ierburi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Pâine Focaccia Cu Ceapă Brânză Mai Rapidă, Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, și Focaccia Ușoară Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele (cu excepția brânzei) și frământați (folosind metoda preferată) până când se combină bine și glutenul începe să se dezvolte.
Stropiți o pungă cu fermoar cu puțin ulei de măsline, transferați aluatul în pungă și închideți punga. La frigider peste noapte.
A doua zi, scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să se încălzească pe tejghea timp de o oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 F și făinați suprafața de lucru. Întoarceți aluatul și frământați-l scurt, apoi întindeți-l și cajolați-l pentru a se potrivi cu o foaie de copt. Acoperiți-l cu folie de plastic sau folosiți o altă foaie de copt de aceeași dimensiune ca un "capac" pentru tigaie. Lăsați deoparte să se ridice până se simte moale și pufos - aproximativ o oră.
Se acoperă pâinea cu brânza și se coace la 400 F până când pâinea se rumeneste și brânza se topește, aproximativ 25 de minute. Verificați partea inferioară a pâinii pentru a vă asigura că este rumenită și cât de crocantă vă place.
Scoateți pâinea din tigaie imediat ce o puteți manipula și așezați-o pe un raft, astfel încât fundul să nu se înmoaie pe măsură ce se răcește.