Coacerea cu ouă cu șuncă și brânză durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,73 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție conține 446 de calorii, 28 g de proteine și 34 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, brânză elvețiană, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Coacerea cu șuncă și brânză cu ouă, Sparanghel, Coacerea cu șuncă și ouă și Coacerea cu șuncă și ouă de primăvară.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bate ouăle la viteză medie-mare timp de 2 minute sau până când devin de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 3 1/2-lire Friptură De Muschi De Porc, Capacul De Grăsime Lăsat
2
Combinați făina și praful de copt; se adauga treptat in oua si se amesteca bine. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov, Mărunțit
Cartofi Gătiți Tăiați Felii (aproximativ 5 Medii)
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
3
Se toarnă într-un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Challah Veche De O Zi Cuburi
4
Coacem, neacoperit, la 375° timp de 24-28 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.