Coacerea cu șuncă și brânză
Coacerea cu ouă cu șuncă și brânză durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,73 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție conține 446 de calorii, 28 g de proteine și 34 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, brânză elvețiană, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Coacerea cu șuncă și brânză cu ouă, Sparanghel, Coacerea cu șuncă și ouă și Coacerea cu șuncă și ouă de primăvară.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate ouăle la viteză medie-mare timp de 2 minute sau până când devin de lămâie.
Combinați făina și praful de copt; se adauga treptat in oua si se amesteca bine. Se amestecă ingredientele rămase.
Se toarnă într-un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt.
Coacem, neacoperit, la 375° timp de 24-28 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.