Coacerea cu Dorie: prăjitură cu prune

Coacerea cu Dorie: prăjitură cu prune
Nevoie de o garnitură vegetariană? Coacerea cu Dorie: tortul cu prune Dimply ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 277 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, ouă, ulei fără aromă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Coacerea cu Dorie: un tort picant de Crăciun, Coacerea cu Dorie: Gourmandise, și Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătirea: centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci, pudrați interiorul cu făină, atingeți excesul și puneți tigaia pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea și cardamomul, dacă îl utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Lucrând cu un mixer, bateți untul la viteză medie până când este moale și cremos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați zahărul și bateți încă 3 minute, apoi adăugați ouăle, pe rând, și bateți un minut după ce fiecare ou intră. Încă lucrați la viteză medie, bateți în ulei, coajă și vanilie—aluatul va arăta neted și cremos, aproape satinat. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ingredientele uscate, amestecând numai până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Rulați o spatulă în jurul vasului și sub aluat, doar pentru a vă asigura că nu există pete uscate, apoi răzuiți aluatul în tigaie și neteziți blatul. Aranjați prunele tăiate cu fața în sus în aluat—de obicei fac patru rânduri de patru jumătăți de prune fiecare—scuturând prunele puțin, astfel încât să se așeze confortabil în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți aproximativ 40 de minute, sau până când blatul este maro miere și umflat în jurul prunelor și un cuțit subțire introdus în centrul tortului iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Transferați tortul într—un raft și răciți—l timp de 15 minute-timp în care sucurile de prune se vor infiltra înapoi în tort-apoi rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei și desfaceți tortul. Inversați și răciți partea dreaptă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Depozitare: puteți înfășura tortul și îl puteți păstra la temperatura camerei până la 2 zile, timp în care va deveni mai moale și mai umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
9
Fotografie de Alan Richardson
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista