Coacerea cu Dorie: prăjitură cu prune

Coacerea cu Dorie: prăjitură cu prune
Nevoie de o garnitură vegetariană? Coacerea cu Dorie: tortul cu prune Dimply ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 277 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, ouă, ulei fără aromă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Coacerea cu Dorie: un tort picant de Crăciun, Coacerea cu Dorie: Gourmandise, și Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătirea: centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci, pudrați interiorul cu făină, atingeți excesul și puneți tigaia pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea și cardamomul, dacă îl utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Lucrând cu un mixer, bateți untul la viteză medie până când este moale și cremos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați zahărul și bateți încă 3 minute, apoi adăugați ouăle, pe rând, și bateți un minut după ce fiecare ou intră. Încă lucrați la viteză medie, bateți în ulei, coajă și vanilie—aluatul va arăta neted și cremos, aproape satinat. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ingredientele uscate, amestecând numai până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Rulați o spatulă în jurul vasului și sub aluat, doar pentru a vă asigura că nu există pete uscate, apoi răzuiți aluatul în tigaie și neteziți blatul. Aranjați prunele tăiate cu fața în sus în aluat—de obicei fac patru rânduri de patru jumătăți de prune fiecare—scuturând prunele puțin, astfel încât să se așeze confortabil în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți aproximativ 40 de minute, sau până când blatul este maro miere și umflat în jurul prunelor și un cuțit subțire introdus în centrul tortului iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Transferați tortul într—un raft și răciți—l timp de 15 minute-timp în care sucurile de prune se vor infiltra înapoi în tort-apoi rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei și desfaceți tortul. Inversați și răciți partea dreaptă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Depozitare: puteți înfășura tortul și îl puteți păstra la temperatura camerei până la 2 zile, timp în care va deveni mai moale și mai umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
9
Fotografie de Alan Richardson
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista