Mare cotlet de porc coace este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 400 de calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cartofi, piper, ketchup și ceapă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coaceți cotlet de porc All-in-One, Cotlet De Porc Coace, și Cotlet De Porc Coace.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, cotlet de porc brun în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Într-un castron mare, combinați supa, ketchup-ul, sosul Worcestershire, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați cartofi și ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se toarnă peste cotlete.
5
Acoperiți și coaceți la 350 de minute pentru 55-60 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute și cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.