Coace pentru brunch cu șuncă și arpagic
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Chive-Ham Brunch Bake. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 de calorii, 11 g de proteine și 15 g de grăsimi. Dacă aveți la îndemână amestec de biscuiți/coace, brânză cheddar, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor spectaculos de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Coacerea cu șuncă și brunch elvețian, Brunchul de duminică: șuncă și biscuiți și Brioșe cu șuncă și ouă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă șunca și roșiile; pus deoparte.
Într-un castron mic, combinați amestecul de biscuiți și apa. Apăsați pe partea inferioară și 1/2 inchi în sus pe părțile laterale ale unui 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Întindeți amestecul de șuncă peste crustă; se presară cu brânză. Intr-un castron se bat ouale, laptele, mararul, sarea si piperul; se toarnă peste brânză.
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.