Coace de spaghete florentine
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Florentine Spaghetti Bake. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 439 de calorii . Pentru 1,78 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați piper, sos de spaghete, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Spaghete Florentine , Spaghete Florentine de Pui și Spaghete Florentine Pesto de Pui Prăjit și Roșii .
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu până când cârnații nu mai sunt roz.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Scurgere. Se amestecă sosul de spaghete și ciupercile. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 15 minute sau până când se încălzește.
Scurge pastele. Într-un castron mare, combinați oul, brânza de vaci, spanacul, parmezanul, sare condimentată și piper.
Răspândiți 1 cană de amestec de cârnați într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți cu spaghete și amestecul de cârnați rămas.
Se adaugă amestecul de spanac și brânză mozzarella.
Acoperiți și coaceți la 375° timp de 45 de minute. Descoperi; Coaceți încă 15 minute sau până când se rumenesc ușor și se încălzesc.
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.