Clătite vegane de ciocolată germană cu sirop de arțar de nucă de cocos

Clătite vegane de ciocolată germană cu sirop de arțar de nucă de cocos
Clatite vegane de ciocolata germana cu sirop de artar de nuca de cocos este un fără lactate mâncare de dimineață. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 331 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 720 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, bucăți de pecan, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Clătite de dovleac cu sirop de arțar Pecan cu unt, Clătite cu lapte de cocos cu sirop de arțar-Lime, și Silver Dollar Buttermilk-clătite Pecan cu unt de melasă Bourbon și sirop de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la warm.In un castron mediu, amestecați împreună făina, zahărul, pudra de cacao, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.Faceți o fântână în centru și turnați lapte de soia și extracte de vanilie și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lapte De SoiaLapte De Soia
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(23)(23)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți doar până se combină; câteva bulgări sunt bine. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan pentru a se distribui uniform.Pulverizați o tigaie mare din fontă bine condimentată cu spray de gătit antiaderent și încălziți la mediu-mare până la sfârâit.Gatiti 3 pana la 4 clatite la un moment dat folosind o cantitate mica de 1/4 cana de aluat timp de 2 pana la 3 minute pe prima parte.Întoarceți și gătiți încă câteva minute sau până când ați terminat până la capăt.Păstrați cald în cuptor în timp ce repetați cu restul batter.In o cratiță de 1 litru la foc mediu-mare, fierbeți siropul timp de câteva minute sau până când se îngroașă ușor și se reduce.Reduceți căldura dacă este necesar pentru a nu fierbe.Se amestecă cremă de nucă de cocos, bucăți de nucă de cocos și pecan și se încălzește fără a lăsa să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Serviți imediat cu lingură peste clătitele germane de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce GermanăCiocolată Dulce Germană

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germană în meniu? Încercați să împerecheați cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista