Clatite de porumb cu unt de miere-Pecan este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 306 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în jurul 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, ulei vegetal, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite din făină de porumb cu unt de miere-Pecan, Clătite Prăjite Din Făină De Porumb + Sirop De Arțar Cu Unt De Miere, și Clătite Cu Miere De Lămâie Din Făină De Porumb Quinoa.
Instrucțiuni
1
Folosind mixerul electric, bateți 1/2 cană de unt, miere și scorțișoară într-un castron mic până devine pufos. Se amestecă nucile pecan. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
Nuci Pecan
Miere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Cerneti Faina, Faina de porumb, zaharul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți ouăle într-un castron mediu pentru a se amesteca; bateți în smântână, lapte, ulei și vanilie. Adăugați treptat amestecul lichid la ingredientele uscate, amestecând doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Încălziți grătarul sau tigaia mare și grea la foc mediu. Lucrând în loturi, periați ușor grătarul cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă aluatul cu 1/3 cană pe grătar. Gatiti pana se rumenesc fundul, aproximativ 4 minute. Întoarceți clătitele și gătiți până când părțile secundare se rumenesc, aproximativ 2 minute. Împărțiți clătitele între farfurii și acoperiți cu unt de miere-pecan.