Clătite Din Făină De Alune-Porumb
Clatite de alune-porumb ar putea fi doar masa de dimineata pe care o cautati. Această rețetă face 12 porții cu 138 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite Din Făină De Porumb, Clătite Din Făină De Porumb, și Clătite din făină de porumb.
Instrucțiuni
Rotiți alunele într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Adăugați făină de porumb și vârtej pentru a combina.
Adăugați făină, zahăr, praf de copt și sare și rotiți pentru a combina.
Adăugați ouă, lapte și unt. Pulse pentru a combina doar cu ingrediente uscate.
Aruncați aluatul în porții de 3 linguri pe o tigaie la foc mediu-mare. Întoarceți clătitele când apar bule la suprafață, gătind aproximativ 3 minute în total pe clătită.
Prăjirea nucilor: prăjirea nucilor le face mai crocante și le intensifică aroma. În cazul nucilor cu coajă subțire, cum ar fi alunele sau alunele, facilitează și îndepărtarea pielii.
Puneți nucile într-o tigaie mică la foc mediu-mare și gătiți, amestecând frecvent, până când miros parfumat și transformă o nuanță deschisă de maro auriu (vor continua să se prăjească puțin mai mult atunci când sunt scoase de pe foc).
Întindeți nucile într-un singur strat într-o tigaie superficială și prăjiți-le într-un cuptor 375 timp de 10 până la 15 minute până când nucile se rumenesc ușor și miros bogat și prăjit.
Așezați-le într-un prosop de bucătărie și frecați energic. Majoritatea piei vor cădea imediat. Nu vă faceți griji dacă câteva bucăți încă se agață ici și colo; nu vor dăuna aromei sau texturii.