Clătite Cu Lapte De Afine
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, clătitele cu lapte de afine ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 634 calorii. Pentru $1.06 pe portie, veți obține un mic dejun care servește 3. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ulei vegetal, lapte, zară și bicarbonat de sodiu. 672 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Clătite Cu Lapte De Afine, Clătite Cu Lapte De Afine, și Clătite Cu Lapte De Afine.
Instrucțiuni
Bateți împreună ingredientele uscate într-un castron mare.
Într-un castron separat, bateți ouăle, apoi amestecați laptele și Zara.
Se toarnă ingredientele umede în ingredientele uscate și se combină, folosind o lingură de lemn.
Se amestecă numai până când aluatul se unește.
Se amestecă untul topit. Nu amestecați prea mult! Amestecul ar trebui să fie puțin aglomerat. Lumpy este bun. Un aluat cocoloaș face clătite pufoase.
În acest moment, puteți fie să pliați ușor afinele, fie să așteptați până când turnați aluatul pe grătar, apoi așezați afinele pe suprafața aluatului de clătite. Plasarea afinelor în clătite în timp ce gătesc le va ajuta să nu sângereze.
Aluat de oală în tigaie fierbinte:
Încălziți o plită sau o tigaie mare la foc mediu spre mediu. (O tigaie mare din fontă funcționează excelent pentru gătitul clătitelor.)
Ungeți tigaia fie cu puțin unt, fie cu ulei vegetal.
Puneți aluatul de clătite pe grătar la dimensiunea dorită (o măsură de un sfert de cană funcționează bine pentru aceasta), oriunde de la 4 la 6 inci lățime.
Dacă nu ați adăugat deja afinele în aluat, puteți așeza mai multe în fiecare clătită în timp ce se gătește.
Când vedeți bule de aer în centru, răsturnați clătitele: când bulele de aer încep să baloneze până la suprafața din Centrul clătitelor (aproximativ 2-3 minute), folosiți o spatulă metalică plată pentru a le răsturna.
După un minut, aruncați o privire sub unul pentru coacere. Când sunt aurii sau maro auriu mai închis, acestea sunt gata.
Rețineți că gătirea celei de-a doua părți durează doar aproximativ jumătate mai mult decât prima parte. Iar a doua parte nu se rumeneste la fel de uniform ca prima parte.
Continuați să faceți loturile de clătite, punând puțin ulei sau unt pe tigaie înainte de fiecare lot, astfel încât clătitele să nu se lipească.
Se servește cu unt, sirop de arțar și afine suplimentare.