Clătite Cu Ierburi
Clătitele cu ierburi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 62 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 13. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de zahăr, arpagic, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Crepe herbate cu somon afumat și ridichi, Mărturisire #145: am un lucru pentru CR-uri...ușor Nutella Cr-uri, și Crepe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, pătrunjelul, arpagicul și sarea într-un castron mic.
Combinați laptele, apa, untul topit și ouăle într-un blender.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de lapte și procesați până la neted. Acoperiți aluatul; se răcește timp de 1 oră.
Încălziți o tigaie sau o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu.
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut. Ridicați cu grijă marginea crepului cu o spatulă pentru a testa gradul de coacere. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat liber din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți crepul și gătiți timp de 30 de secunde sau până când centrul este setat.
Puneți crep pe un prosop; se răcește complet. Repetați procedura cu aluatul rămas, amestecând aluatul între clătite. Stiva crepes între straturi unice de hârtie de ceară pentru a preveni lipirea.