Clătite Cu Aluat Brownie

Clătite Cu Aluat Brownie
Brownie aluat clatite ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 337 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați betty original supreme premium brownie mix, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite Cu Aluat Brownie, Cheesecakes cu aluat de Brownie cu crustă de Brownie Fudge, și Aluat De Brownie Crud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu-mare sau la 191°; pulverizați cu spray de gătit sau ungeți cu ulei vegetal sau scurtare. (Suprafața este gata atunci când câteva picături de apă stropite pe ea dans și dispar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
În castron mediu, se amestecă împreună clatite ingrediente până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă cu puțin mai puțin de 1/4 cană pe plita fierbinte. Gatiti pana cand marginile sunt uscate. Întoarceți; gatiti pana cand clatitele se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Stivați clătitele pe farfurii individuale de servire. Completați fiecare porție cu sirop de ciocolată, frișcă și decoruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Lamaie GumaLamaie Guma
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista