Rețeta de clătite condimentate cu umplutură de căpșuni ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 55 minute. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 211 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează bine ca o masă de dimineață ieftină. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână jumătăți de căpșuni, vanilie, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite de cacao cu umplutură de căpșuni-banane, Clătite de căpșuni cu umplutură de frișcă, și Clătite de hrișcă cu umplutură de fructe și iaurt.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul granulat, nucșoara și 1/8 linguriță sare; pus deoparte. Într-un alt castron mediu, bateți laptele, ouăle, 3 linguri de unt și extractul de migdale cu un tel de sârmă. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați ingrediente umede. Bateți treptat ingredientele umede și uscate împreună până când nu este vizibil niciun amestec de făină uscată. Aluatul ar trebui să aibă consistența și aspectul vopselei de casă bej. Dacă este prea gros, adăugați mai mult lapte, câte 1 lingură odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Migdale
Unt
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
În tigaie antiaderentă de 8 inci sau tigaie creponată, turnați aproximativ 1 linguriță de ulei. Folosiți un prosop de hârtie pliat pentru a șterge uleiul în jurul întregului interior al tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
Încălziți tigaia la foc mediu până când este fierbinte (o picătură de apă ar trebui să treacă peste fund).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați aproximativ 3 linguri de aluat în tigaie și înclinați imediat tigaia pentru a învârti aluatul, astfel încât să acopere fundul tigaiei. Gatiti pana se formeaza bule minuscule in jurul marginii si creponul se rumeneste usor pe fund. Folosiți o spatulă pentru a slăbi și răsturna crepa. Gatiti cealalta parte doar cateva secunde. Întoarceți crepa finită pe farfurie. (Este posibil ca prima dvs. crepă să nu se dovedească perfectă—este în regulă. Al doilea va fi.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Repetați cu aluatul rămas. Dacă crepele se lipesc, ungeți din nou fundul tigaiei folosind același prosop de hârtie. Stivați crepele, așezând o bucată de hârtie pergament de gătit sau hârtie cerată între fiecare, astfel încât să nu se lipească între ele. Acoperiți crepele cu un prosop de bucătărie, astfel încât să nu se usuce înainte de a face umplutura. (Crepurile stivuite, învelite în folie de plastic, pot fi păstrate la frigider 1 zi. Aduceți la temperatura camerei înainte de umplere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
În tigaie de 10 inci, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați căpșuni și zahăr brun. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand capsunile devin usor moi si emana putin suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Zahăr Brun
Suc
8
Adăugați suc de portocale, oțet, vanilie și o picătură de sare. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Vanilie
Oțet
Sare
9
Amestecul va bule și poate doriți să vă evitați capul; fumurile din oțet vă pot respira.) Gatiti neacoperit 2 minute, amestecand ocazional, pana cand lichidul devine usor siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
10
Se ia de pe foc.
11
Scoateți o crep din stivă și așezați-o pe o suprafață de lucru curată. (Asigurați-vă că umpleți crepele, astfel încât partea mai atractivă să fie la exterior.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
12
Așezați aproximativ 2 linguri de umplutură caldă de căpșuni (încercați să nu includeți prea mult suc) în mijlocul crepului. Îndoiți părțile de crep, pe rând, peste umplere până când se întâlnesc la mijloc și se suprapun ușor. Repetați cu clătitele rămase și umplutura. Praf cu zahăr pudră.