Clementine-Chocolate Cream Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 281 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Un amestec de conserve de caise, făină, coajă de clementină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta de ciocolata cu coaja de Clementina confiata, Tartă De Clementină Cu Ciocolată Albă - Crustă De Prăjituri De Macadamia, și Cupcakes condimentate cu ciocolată cu glazură de brânză cremă de clementină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti produse de patiserie, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina, 2 linguri de zahăr și 1/8 linguriță de sare într-un castron; tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Presărați suprafața cu apă cu gheață, câte 1 lingură odată; aruncați cu o furculiță până când este umed și sfărâmicios (nu formați o minge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
6
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Așezați aluatul în congelator 10 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
8
Scoateți 1 foaie de folie de plastic; lăsați să stea 1 minut sau până când este flexibil. Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci, cu fund detașabil, acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Formă Tartă
9
Scoateți foaia superioară de folie de plastic. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Îndoiți marginile sub. Pierceți fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță; coaceți la 375 timp de 20 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
10
Pentru a pregăti crema de patiserie, combinați 1/2 cană zahăr, amidon de porumb și 1/4 linguriță sare într-o cratiță medie. Se amestecă treptat laptele; se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Amidon De Porumb
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Combinați gălbenușurile de ou și oul într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Se amestecă treptat aproximativ o pătrime din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă; se adaugă la amestecul de lapte rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul este gros si cremos, amestecand frecvent (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
12
Se ia de pe foc; se amestecă coaja și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Carne De Vită
13
Se toarnă într-un castron; acoperiți suprafața cremei de patiserie cu folie de plastic. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
14
Întindeți jumătate de ciocolată topită pe fundul crustei. Puneți crema de patiserie în crustă. Aranjați feliile de clementină peste crema de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Clementină
Ciocolata
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
15
Pensulă conservă peste Clementine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Clementină
Conservă
16
Stropiți ciocolata rămasă peste tartă. Se răcește complet; se taie în 8 pene.