Clementine-Afine Savuroase

Clementine-Afine Savuroase
Clementina-gustul de afine necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 97 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de afine, un strop de cuișoare măcinate, Clementine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Supă de rădăcină de țelină cu clementină-savurați toasturile, Jeleu de afine și clementină, și Sos De Clementină De Afine.

Instrucțiuni

1
Așezați clementinele într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Combinați clementinele, zahărul și ingredientele rămase într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când apar afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Scoateți din căldură; se răcește complet.
4
Serviți la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista