Clay-Pot Tarte Tatin

Clay-Pot Tarte Tatin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Clay-Pot Tarte Tatin. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.49 pe portie. O porție conține 450 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Un amestec de plus 2 linguri de unt, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), Tarte Tatin, și Tarte Tatin.

Instrucțiuni

1
Tăiați o felie subțire de la capetele tulpinii jumătăților de mere, astfel încât acestea să stea în poziție verticală. Într-un castron mare, aruncați jumătățile de mere cu sucul de lămâie pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Setați o flacără de 12 inci sau o tigaie din fontă la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adaugă untul și se încălzește până se topește. Se amestecă zahărul și sarea și se fierbe timp de 5 minute, până când zahărul s-a dizolvat, dar nu s-a rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Împachetați jumătățile de mere în tigaie, așezându-le în poziție verticală în cercuri concentrice. Gatiti la foc moderat pana cand toate, cu exceptia blaturilor, se inmoaie si sucurile lor au format un caramel bogat, aproximativ 1 ora si 15 minute. Pentru gătit uniform, rotiți tigaia cu 45 de grade aproximativ la fiecare 10 minute. Apăsați ușor merele cu o spatulă pe măsură ce se înmoaie. Agitați tigaia ocazional pentru a preveni lipirea merelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți foietajul la o rundă de 14 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Înțepați patiseria peste tot cu o furculiță. Se da la frigider 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Trageți patiseria peste mere și introduceți marginea cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Coaceți aproximativ 30 de minute, până când patiseria se rumeneste și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Scoateți din cuptor și răsturnați cu grijă tarta pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se taie în pene și se servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista