Clatite suedeze cu crema de branza de cirese si umpluturi de ciocolata-banane

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele suedeze cu brânză cremă de cireșe și umpluturi de ciocolată-banană. O porție conține 502 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de unt, ouă, ciocolată și alune răspândite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Clătite de pâine cu banane cu glazură de brânză cremă, Clătite de banane din grâu integral cu glazură de brânză cremă, și Clătite de pâine cu banane cu sirop de brânză cremă de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru aluat: într-un castron mare, amestecați împreună laptele, ouăle, 2 linguri de unt topit și vanilie. Într-un alt castron, amestecați împreună făina, zahărul și sarea.
Combinați ingredientele uscate în ingredientele umede, amestecând orice bulgări.
Lăsați aluatul să se odihnească câteva minute în timp ce pregătiți umpluturile. (Aluatul poate fi acoperit și refrigerat până la 24 de ore, dar poate fi necesar să fie subțiat puțin.)
Se amestecă împreună 1 cană de umplutură de plăcintă cu cireșe și crema de brânză; se acoperă și se dă la frigider până este gata de servit.
Puneți umplutura rămasă de plăcintă cu cireșe într-un bol de servire. Când sunteți gata de servit, feliați bananele și puneți-le într-un bol; puneți ciocolata întinsă într-un alt bol.
Pentru clătite: ungeți tigaia cu puțin unt topit.
Se toarnă o cantitate mică de 1/4 cană de bătut în tigaie, învârtind tigaia pentru a o acoperi uniform. Când partea de sus arată uscată și bule și marginile sunt ușor rumenite, 45 de secunde până la 1 minut, întoarceți clătita și gătiți încă 15 până la 20 de secunde. (Prima clătită poate să nu se dovedească perfectă, așa că nu vă faceți griji dacă nu funcționează, mâncați-o ca gustare.)
Așezați clătita pe o farfurie și continuați să gătiți aluatul rămas în incrementele de 1/4 cană, perindând tigaia cu unt topit, după cum este necesar. Așezați clătitele una peste alta și lăsați-le deoparte acoperite cu folie până sunt gata de servit. (Clătitele pot fi acoperite și refrigerate până la 24 de ore. Clatite pot fi plasate intre straturi de hartie de ceara, invelite in plastic si congelate timp de pana la o luna. Decongelați peste noapte la frigider înainte de utilizare.)
Puneți clătitele împreună cu bolurile de umpluturi. Umpleți o clătită cu o păpușă de 1 din umpluturi pliați-o în jumătate și rotiți-o ca un trabuc.
Garnisiți cu o păpușă din umplutura rămasă de plăcintă cu cireșe sau presărați cu puțin zahăr pudră.