Clatite Suedeze
Reteta clatite suedeze este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 12. Un amestec de lapte, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o masă ieftină de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clatite Suedeze, Clatite Suedeze, și Clatite Suedeze.
Instrucțiuni
Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie antiaderentă de 10 inci.
Combinați făina, laptele, ouăle, untul topit, vanilia și sarea într-un blender; procesați până se omogenizează.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Încălziți aceeași tigaie la foc mediu până când o picătură de apă sare și sfârâie.
Adăugați 1 linguriță de unt; întoarceți-vă pentru a acoperi tigaia cu untul topit.
Se toarnă într-un aluat de 1/3 cană și se învârte rapid tigaia pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti pana cand clatita se seteaza, 1 pana la 1 1/2 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, ridicați cu grijă clătita de margini și răsturnați; gătiți până când este ușor auriu pe cealaltă parte, 15 până la 30 de secunde.
Transferați pe o farfurie; păstrați cald în cuptor în timp ce faceți celelalte. Repetați cu untul rămas și bateți pentru a face aproximativ 12 clătite. Dacă clătitele par prea groase, subțiați ușor aluatul cu apă caldă. Ori sau rola și se servește cu zahăr cofetari, sirop și fructe proaspete.